De woningen staan online!

Vanaf nu kunt u zien hoe de appartementen en de woningen van de Beuk Den Ham er komen te zien.

Of u nu kiest voor een vrijstaande woning of appartement, ze hebben allemaal een fijne living. Alle appartementen hebben een gezellige open keuken en een badkamer met optimaal woongenot. Ze zijn voorzien van een royale woonkamer, een ruime open keuken, een luxe badkamer en een tuin of balkon.

Bij uw appartement heeft u tevens de beschikking over een eigen berging en privé parkeerplaats.

De vrijstaande woningen beschikken over een heerlijke royale tuin en een eigen oprit. Verder is het mogelijk om te kiezen voor de levensloopbestendige optie.

Duurzaam en energiezuinig wonen

Alle appartementen en woningen van De Beuk worden verwarmd door middel van een warmtepomp met vloerverwarming, welke tijdens de warme zomers uw appartement of woning tevens koelt. Heerlijk aangename warmte en daarnaast geen hinderlijke radiatoren meer. Ideaal bij het inrichten van uw appartement of woning!

Daarnaast worden het appartementencomplex en de woningen voorzien van zonnepanelen en is er geen gasaansluiting aanwezig. Zo geniet u niet alleen van lage energiekosten, u draagt ook nog eens uw steentje bij aan een beter milieu.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN? LAAT UW GEGEVENS ACHTER

Heeft u interesse? Laat uw gegevens hier achter via onderstaand formulier. Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan uw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.