Even voorstellen: De makelaars

Graag stellen wij de makelaars van De Beuk Den Ham aan u voor! Plaggemars Makelaars en Bloemendal Makelaardij.

Plaggemars Makelaars

Met meer dan 50 jaar ervaring staat het team van Plaggemars Makelaars garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Aangezien het kopen en verkopen van een woning een hele stap is, is het fijn om te weten dat u op onze zekerheid, deskundigheid en persoonlijke aandacht kunt rekenen.

Plaggemars Makelaars wordt vertegenwoordigd door Henri Nieuwenhuis. Henri heeft een schat aan ervaring op het gebied van het (ver)kopen van woningen. Bij Plaggemars zal je niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Samen zorgen wij ervoor dat de aankoop van jouw nieuwe woning een feest wordt.

Ons kantoor is gevestigd aan de Tolgaarde 1 in Wierden. Wij begeleiden u graag tijdens de zoektocht naar de koop van uw droomhuis of helpen u bij de verkoop van uw woning. Wij staan voor u klaar vanaf het moment dat u begint te denken over het (ver)kopen van een woning, tot en met de overdracht.

Bloemendal Makelaardij

Persoonlijk betrokken, altijd in de buurt en we bewegen mee met jouw woonwensen. Bloemendal Makelaardij is een kantoor met ervaren makelaars die alles weten over de woningmarkt in de regio Vechtdal en Twenterand. De cultuur van de dorpen in deze regio’s vind je ook terug op ons kantoor. Een mix van professionaliteit, een gedegen en nuchtere aanpak en échte aandacht voor jou.

Bloemendal Makelaardij wordt vertegenwoordigd door twee makelaars:
Jan Huisjes en Dineke Brasjen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Samen zorgen zij er voor dat een verkoop- of kooptraject soepel verloopt. Ze zetten graag net dat stapje extra in de begeleiding van het aankoop of verkooptraject.

Ons kantoor is gevestigd aan de Dorpsstraat 43 in Den Ham. Wij begeleiden je graag tijdens het gehele proces. Of je nu een woning wilt kopen of aankopen, wij zijn de persoonlijke partner die je aan de hand neemt bij elke beslissing. Zo weet jij zeker dat je geen belangrijke zaken vergeet en de goede keuzes maakt!

MEER INFORMATIE ONTVANGEN? LAAT UW GEGEVENS ACHTER

Heeft u interesse? Laat uw gegevens hier achter via onderstaand formulier. Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan uw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.