Financiering

LAAT UW WOONDROMEN WERKELIJKHEID WORDEN

Wilt u dat uw woondromen werkelijkheid worden in de Beuk in Den Ham? Rabobank en Bloemendal Hypotheken helpen u met vrijblijvend financieel advies op maat en helpen u graag uw droomappartement of droomwoning te realiseren.

VRIJBLIJVEND FINANCIEEL ADVIES BIJ BLOEMENDAL HYPOTHEKEN

Persoonlijk betrokken, altijd in de buurt en bewegen mee met uw financiële wensen. Bloemendal Hypotheken is nauw betrokken bij het project de Beuk in Den Ham. Of het nu gaat om uw eerste koop woning of om verhuizen, wij nemen u stap voor stap mee door het hele proces en zorgen ervoor dat u alle informatie hebt om de juiste keuze te maken. Ook als u ondernemer bent of eigen geld wilt inbrengen, denken wij graag met u mee!

Bij ons bent u zeker van uw financiële toekomst. We zijn niet zomaar een hypotheekadviseur, we leven en bewegen met u mee. Dat betekent dat we ons verdiepen in uw persoonlijke situatie en we ervoor zorgen dat u niet alleen uw hypotheek nu kunt betalen, maar ook in de toekomst. Dat geeft rust en zekerheid. We gaan graag het gesprek met u aan om uw persoonlijke situatie te bespreken.

WE HELPEN U GRAAG VERDER

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met één van de adviseurs van Bloemendal Hypotheken.

Neem contact op via 0546-67 10 75 of mail naar info@bloemendalhypotheken.nl

EEN FINANCIËLE CHECK? RABOBANK HELPT JE!

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in een woning van de Beuk in Den Ham? Dan willen wij u aanmoedigen deze keuze met financieel comfort te maken door een financiële check te doen. Waarom?

Wanneer u uw woning gevonden hebt, wilt u het liefst dat de bouw zo snel mogelijk start. Daarom is het belangrijk dat geïnteresseerden goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers een financiële check hebben gedaan, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw.

Vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een financiële check aan bij Rabobank.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koopt u een duurzame woning in Den Ham? Dan krijgt u een extra duurzaamheidskorting. Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting om de voorwaarden te bekijken.

UW DROOMWONING IS GARSTLANDEN FINANCIEREN

Plan een vrijblijvende afspraak met Wilma Nijmeijer in bij Rabobank via onderstaande link. Of bel haar op 06-51862618. Na afloop krijgt u de ‘Rabobank Financiële Check’, als PDF-document. Dit document dient u, wanneer de verkoop gestart is, te uploaden bij het inschrijfformulier. Rabobank is samenwerkend partner bij het project De Beuk. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN? LAAT UW GEGEVENS ACHTER

Heeft u interesse? Laat uw gegevens hier achter via onderstaand formulier. Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan uw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.