Ontdek de voordelen van nieuwbouw!

Met een nieuwbouwappartement of -woning bent u helemaal voorbereid op de toekomst. Alle duurzame installaties en de meest nieuwe technieken zijn namelijk al aanwezig.

Gasloos

Alle appartementen en vrijstaande woningen van de Beuk zijn volledig gasloos. In plaats van een aardgasaansluiting krijgen de woningen een warmtepomp die warmte uit de lucht haalt.

Warmtepomp

Ook zijn de woningen voorzien van een elektrische luchtwarmtepomp. Hij doet alles wat een cv-ketel ook doet: uw huis verwarmen én warm water leveren, maar dan duurzamer. Een warmtepomp haalt warmte uit duurzame bronnen, zoals de buitenlucht. In veel gevallen kan het ook koelen. Bij het proces om deze duurzame bronnen om te zetten in warmte is stroom nodig. Uw CO2-uitstoot voor verwarming daalt met wel 45 tot 55%!

Zonnepanelen

De zonnepanelen zorgen voor een lage energierekening en u beperkt hiermee de CO2 uitstoot. Ook zorgen zonnepanelen voor een hogere woningwaarde.

Vloerverwarming- en koeling

De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerverkoeling. Vloerverwarming én -koeling zorgen voor extra wooncomfort. Enerzijds omdat een warme vloer in de winter en een koele vloer in de zomer nou eenmaal prettig is, anderzijds omdat vloerverwarming en -koeling zorgt voor een fijn en prettig binnenklimaat. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de temperatuur in een appartement efficiënter wordt gereguleerd. Én omdat er bij deze manier van verwarmen, de kamer gelijkmatig verwarmd wordt, is het – in tegenstelling tot klassieke radiatoren – ook mogelijk om de thermostaat iets lager te zetten dan de gewenste temperatuur. En dat scheelt weer energie!

Aangenaam wonen

Naast de isolatiewaardes zijn er nog andere voorwaarden waaraan uw nieuwbouwappartement of -woning moet voldoen volgens het Bouwbesluit. Zo moet het plafond een minimale hoogte hebben, de kamers een minimale oppervlakte en traptreden een minimale breedte. Hierdoor krijgt u een aangename leefbare ruimte. Verder zorgen hoogstaande ventilatiesystemen in veel nieuwbouwappartementen voor een betere luchtkwaliteit.

Alles fris en nieuw

En als laatste is het natuurlijk heel fijn dat u de eerste bewoner bent van de woning. De eerste persoon die de keuken gebruikt, het bad laat vollopen of het toilet doorspoelt bent u. Een uitgebreide schoonmaak- of opfrisbeurt is overbodig. Een korte opleveringsschoonmaak hoort er natuurlijk wel bij.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN? LAAT UW GEGEVENS ACHTER

Heeft u interesse? Laat uw gegevens hier achter via onderstaand formulier. Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan uw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.