Start verkoop 16 november

START VERKOOP 16 NOVEMBER

Op donderdag 16 november van 16.00 tot 18.00 uur zal er een start verkoop event plaatsvinden in Restaurant de Beuk aan de Dorpsstraat 7, 7683 BG in Den Ham. Tijdens deze middag is het gehele verkoopteam van de Beuk aanwezig om al uw vragen over het project te beantwoorden en kunt u alle verkoopstukken bekijken.

Naast dat u de verkoopstukken bij het event kan bekijken, mag u deze ook meenemen naar huis. Wij nodigen u van harte uit tijdens deze middag!

INSCHRIJVING

Vanaf 16 november is de inschrijving van de Beuk Den Ham officieel geopend en is het mogelijk om uw inschrijfformulier en uw financiële check in te leveren bij Plaggemars makelaars of Bloemendal Makelaardij. Uw inschrijving dient zo compleet mogelijk te zijn. U ontvangt een bevestiging wanneer wij uw inschrijving succesvol hebben ontvangen.

U heeft tot vrijdag 1 december 12.00 uur de tijd om u in te schrijven.

FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuw appartement of woning. Heeft u interesse in een appartement of woning van het project de Beuk? Dan moedigen wij u aan om een financiële check te doen. Daarmee weet u precies wat uw maandlasten worden en wordt u volledig meegenomen in alles wat er komt kijken bij het financieren van een nieuwbouwappartement of -woning.

Om het u wat makkelijker te maken kunt u met bijgaand invulformulier naar uw eigen (hypotheek)adviseur. Deze kunt u door hem/haar laten invullen en meesturen bij de inschrijving na Start Verkoop.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN? LAAT UW GEGEVENS ACHTER

Heeft u interesse? Laat uw gegevens hier achter via onderstaand formulier. Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan uw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.